Orange Profi Torch

Assortiment
Orange Profi Torch

Orange Profi Torch

Artikelnr.: BR3700

Vanaf € 3,50
Product is momenteel niet op voorraad

Bengaalse handfakkel/stadionfakkel met felle oranje vlam. Brandt een minuut lang! Ideaal voor een sportwedstrijd, feestje of ander bijzonder moment.

De fakkels en rooksignalen welke vuurwerkstunter aanbiedt, zijn enkel en alleen bedoeld voor gebruik tijdens noodsituaties. Ander gebruik dan tijdens een noodsituatie is verboden en strafbaar bij de Nederlandse wet.

Alle fakkels en rooksignalen dienen uitsluitend buiten gebruikt te worden.

Mocht er een trek-ring/pull-ring aan het product zitten, dan dient deze horizontaal bedient te worden, in een vloeiende beweging.

Zit er een strijkkop op het product, dan zit er in de onderste dop een stukje frictiemateriaal. Hiermee dient de kop aangestreken te worden met gepaste druk en een vloeiende van de gebruiker af beweging.

Draag beschermende kleding. Er kunnen tijdens gebruik vuurspetters/vonken uit het product meekomen. Pas ook op voor omstanders

De producten kunnen heet worden en het is aan te raden om ze bij gebruik op de grond te leggen.

Alle artikelen zijn voorzien van een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing/beschrijving en zijn CE gecertificeerd.

Alle fakkels en rooksignalen welke vuurwerkstunter aanbiedt, mogen het gehele jaar verkocht en afgestoken worden. Enkel en alleen voor het gebruik waarvoor het product bedoeld is.

 

F1 categorie

Winkel geopend op
zat. 30 dec. & zon. 31 dec.